قاسم زراعتکار رییس اتحادیه نانوایان سنتی در گفتوگو با ایسنا، در ارتباط با ساعت کاری نانواییها در ماه مبارک رمضان گفت: ساعت کاری نانواییها در تهران از 14:30 آغاز می شود تا بعد از افطار ادامه دارد. نانواییها باید تا آخرین مشتری پس از افطار به مردم سرویسدهی کند.
وی ادامه داد: برخی نانواییها نیز از صبح تا ظهر به مردم سرویس میدهند و پخت نان خواهند داشت. اما تصمیم بر این شده که نانواییها به طور کلی از ساعت 14:30 آغاز به کار کنند و تا آخرین مشتری مراجعهکننده پس از افطار پخت نان داشته باشند.
رییس اتحادیه نانوایان سنتی با اشاره به اینکه مردم میتوانند از طریق اتحادیه، موارد شکایتی را مطرح کنند، ادامه داد: 77503313 با داخلی 120 شماره تماس اتحادیه به منظور دریافت شکایات مردمی است.
زراعتکار با اشاره به اینکه ساعت کاری لحاظ شده مربوط به نانوایی لواش، تافتون، سنگک و بربری است، گفت: قیمتها نیز در این ماه افزایش نیافته و هر زمان که ابلاغیه از طریق مسئولان ذیربط در مورد افزایش قیمتها ارجاع شود این موضوع مدنظر قرار میگیرد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 22,دسامبر,2024